• Etsitkö verkkotunnusta?
  • Domainin siirron toiselta palveluntarjoajalta?

Verkkotunnuksella tarkoitetaan internet-osoitetta, jota käytetään esimerkiksi kotisivujen ja sähköpostilaatikoiden osoitteena.
Rekisteröi haluamasi verkkotunnus (domain) heti, sillä huomenna se voi olla myöhäistä! Meidän kautta voit ota verkkotunnuksesi käyttöön heti tai jätä se domainparkkiin odottamaan myöhempää käyttöönottoa.

.fi verkkotunnukset

Hinnat sisältää alv 24%. .FI-verkkotunnusten osalta hinta sisältää ainostaan verkkotunnusten rekisteröinnin. Muiden päätteiden osalta hintaan sisältyy myös mahdollisuus muuttaa nimipalvelimia asiakassivuilla. Meillä voi lisätä verkkotunnuksia webhotelli-paketteihin, pelkän rekisteröintimaksun hinnalla.

Kaikki kansainvälisiä verkkotunnuksia voidaan rekisteröidä vapaasti, me varmistamme kuitenkin että ne eivät loukkaa kenenkään toiminimi, tavaramerkki, tms. oikeutta.
Vanhentuneet .com, .net, .org, .info, .biz, .name, .pro ja .mobi -domainin palautusmaksu on 80 euroa. Domainista voidaan periä palautusmaksu, kun se on vanhentunut noin 14 päivää ja domain on tilassa ”deletion restorable period”. Tässä tilassa se on vielä 30 päivää.

Vanhentuneen EU-domainin palautusmaksu on 80 euroa. EU-domainista voidaan periä palautusmaksu suoraan, kun se on vanhentunut. EU-domain on palautettavissa noin 40 päivää.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja meistä tai palveluistamme.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenotto

Yhteydenotto

(Klikkaa ja lisää kuvaus)
Sending
Somea ICT Solutions