» » » Osuustoimintakeskus lopettaa

Osuustoimintakeskus lopettaa

Kategoria: Yleinen | 0

osuustoimintaOlin kuuntelemassa uuden osuuskuntalain esittelyä ELY-keskuksessa. Varsin paljon muutoksia, erittäin mielenkiintoisia uusia juttuja. Vielä iso osa asioista auki, eikä jaettavaa koulutusmateriaalia uskallettu antaa mukaan.

Päivän kovin uutinen oli sittenkin Osuustoimintakeskuksen lakkauttaminen. Puiteohjelmakausi päättyi ja kansallinen toiminta sen myötä.

Osa toiminnoista siirtyy Tredean alle eli osuuskuntatoimintaa aloittava tamperelainen yrittäjä saa rahalla neuvoja Tredealta. Muut joutunevat hakeutumaan hakemaan neuvoja muualta ja mistä lie.

Ehkäpä jonkunlaista epävirallista mentor-toimintaa voisi harkita? Ehkäpä joku hanke täyttää tämän suuren aukon, työn jota Osuustoimintakeskus on Suomessa tehnyt todella hienolla otteella.

Kiitos Mirja Taipale, Ulla Leppänen ja muut – on ollut hienoa tehdä yhteistyötä.

———————————————————

Lisäys: Lisää keskustelua aiheesta Facebookissa

ja Tredean vastine on tulossa blogin alle.

#Juho

————–

TREDEA

Tiedote 29.1.2014

ALKAVAN OSUUSKUNTAYRITTÄJÄN NEUVONTAPALVELUT 1.3.2014 ALKAEN

Maaliskuusta 2014 lähtien alkavan osuuskuntayrittäjän neuvontapalvelua tuottaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy. Palvelua saavat Tampereen kaupunkiseudun asukkaat maksutta. Neuvontapalvelu on tarkoitettu vain osuuskunnan perustajille tai osuuskuntaan liittymistä suunnitteleville.
Tampereen seudun osuustoimintakeskus toimii 1.3.2014 alkaen maksullisia palveluita tuottavana yksityisenä organisaationa. Osuustoimintakeskuksen kautta on saatavissa mm. koulutus- ja konsultointipalveluita liittyen osk-yrittäjyyteen.