» » » Miksi valita pilvipalvelut perinteisen ratkaisujen sijaan?

Miksi valita pilvipalvelut perinteisen ratkaisujen sijaan?

Kategoria: Cloud Security, Pilvipalvelut | 0

Pilvi on suurin teknologinen murros meidän elinaikanamme. Pilvipalvelut nähdään joskus jopa uhkana, mutta itse asiassa ne sopivat mainiosti kaikenlaisten palveluiden alustaksi. Google on pilvipalveluiden ylivoimainen johtaja sekä palveluiden laajuudessa että niiden ominaisuuksissa.

Somea OyPilvestä on nopeasti tullut uusi normi, jonka avulla liiketoiminnalle kriittisiä palveluita pyöritetään. Siksi ennen kaikkea uudet palvelut kannattaa rakentaa suoraan pilveen. Tämän lisäksi on syytä alkaa pohtia myös olemassa olevien palveluiden kohtaloa, sillä yritysten omissa konesaleissa sijaitsevat palvelimet eivät enää ole paras vaihtoehto. Onneksi pilvi ei tee vain uuden rakentamisesta helppoa, vaan myös pilveen siirtyminen käy nopeasti ja kitkattomasti.

Pilven edut kaikenlaiselle liiketoiminnalle on jo huomattu yrityksissä ympäri maailmaa: Googlen pilvi ratkaisuilla on miljoonia aktiivista asiakasta ympäri maailma, ja määrä kasvaa kovaa vauhtia. Pilvessä kukaan ei ole yksin. Pilvi on käytössä kaikenkokoisissa yrityksissä pk sektorista suuriin konserniin – monissa maissa myös suuri osa julkisen sektorin toimijoista on hypännyt pilvipalveluun kyytiin.

Korkean tietoturvan lisäksi Google pilvipalveluiden edullisuus tekee niistä lähes vastustamattomia – Google tarjoaa markkinoiden parhaat ratkaisut edullisesti. Palveluiden edullisuus perustuu siihen, ettei sinun tarvitse tehdä isoja investointeja laitteisiin tai muuhun kalustoon, vaan voit vain vuokrata tarvitsemasi palvelut Googlelta. Palveluiden kasvua ei myöskään tarvitse pelätä, sillä pilvi skaalautuu ketterästi käytön mukaan. Maksat siis juuri siitä, mitä käytät.

Google on luotettava: tietosi säilyvät pilvessä erittäin varmasti, sillä palvelualustan toimivuus ei ole yhdestä laitteesta kiinni. Pilvi on aina saatavilla, kunhan yrityksesi tietojärjestelmät on rakennettu oikein menetelmin, esim. meidän asiantuntijoiden avulla.

Google tarjoaa modernin, vakaan ja skaalautuvan pilvipalveluiden kokonaisuuden. Saat tarpeidesi mukaan käyttöösi valtavan laskentatehon, rajattomat tallennusmahdollisuudet sekä nopean ja globaalin tiedonsiirron. Googlen pilvessä voit myös ottaa käyttöösi runsaan joukon yrityspalveluita, kuten sähköposti- ja kalenteripalvelut ja virtuaalityöpöydät, vaivattomasti ja edullisesti.

Pilvipalvelut edistävät nopeaa toimintaa ja sujuvaa päätöksentekoa. Yrityksen kilpailukykyä on vaikeaa ylläpitää ilman ketteryyttä. Googlen palvelut tarjoavat laajan ja vakaan teknologiapohjan, ja niiden käyttöönotto on nopeaa. Google tarjoaa valmiita ja käytettäviä ratkaisuja, jotka poistavat tarpeen omien palvelinten yhdentekevään säätämiseen.

Pilveen siirtyminen on hyvin helppoa ja vaivatonta. Aloittelijan on silti syytä kääntyä osaavien asiantuntijoiden puoleen, jotta pilvipalveluista saa heti irti parhaat mahdolliset hyödyt.